Obědové menu

Týden: 18. 11. – 24. 11.

Pondělí 18. 11. Zítra

Polévka Pekingská kuřecí A
A

1.

130g

1. Pečená krkovice s česnekovou omáčkou, pečené brambory s rozmarýnem A
130g A

98 Kč

98 Kč

2.

130g

2. Kuřecí směs se španělskou omáčkou, jasmínová rýže A
130g A

98 Kč

98 Kč

3.

130g

3. Kuřecí steak s baby karotkou a barevným pepřem, šťouchané brambory A
130g A

115 Kč

115 Kč

Úterý 19. 11.

Polévka Boršč A
A

1.

130g

1. Penne s kuřecími kousky s omáčkou quattro formaggi A
130g A

98 Kč

98 Kč

2.

130g

2. Vepřová játra na roštu, restované brambory, americký dip A
130g A

98 Kč

98 Kč

3.

130g

3. Vepřové výpečky s dušenou kapustou, bramborový knedlík A
130g A

115 Kč

115 Kč

Středa 20. 11.

Polévka Chalupářská A
A

1.

130g

1. Mořská štika na bylinkách, teplý salát z černé čočky, dýně a kořenové zeleniny A
130g A

98 Kč

98 Kč

2.

130g

2. Domažlické vepřové ragú, těstoviny A
130g A

98 Kč

98 Kč

3.

130g

3. Krůtí steak špikovaný sušenými švestkami, mačkané brambory A
130g A

115 Kč

115 Kč

Čtvrtek 21. 11.

Polévka Hovězí vývar s bylinkovým svítkem A
A

1.

200g

1. Fazolový guláš s klobásou, chléb A
200g A

98 Kč

98 Kč

2.

250g

2. Pečené kuřecí stehno alá bažant, divoká rýže A
250g A

98 Kč

98 Kč

3.

130g

3. Staročeská svíčková na smetaně, houskový knedlík A
130g A

115 Kč

115 Kč

Pátek 22. 11.

Polévka Pórková s vejcem A
A

1.

200g

1. Zapečené brambory s uzeným masem, sterilovaný okurek A
200g A

98 Kč

98 Kč

2.

130g

2. Kuřecí steak s růžičkovou kapustou a slaninou, selské brambory A
130g A

98 Kč

98 Kč

3.

150g

3. Burger s trhaným masem (dubový salát, rajče, červená cibule, medovo – hořčičná majonéza), hranolky A
150g A

129 Kč

129 Kč